CERTIFIKÁT SOMMELIERA

 

CERTIFIKÁT SOMMELIERA 2018 - podzim

Termíny vzdělávacího programu CERTIFIKÁT SOMMELIERA. 

I.        20. 10. – 21. 10. 2018  

II.      27. 10. – 28. 10. 2018  

III.    01. 12. – 02. 12. 2018  

 

Zbývající počet volných míst: 7

 

 

Jak často se vzdělávací program koná?

  • Řádné termíny jsou 2x ročně - jaro a podzim.
    • V případě zájmu minimálně 16 účastníků je možné vzdělávací program uspořádat i v mimořádných termínech.

Kde se bude konat příští vzdělávací program?

  • Místo konání - Vinařství Salabka

Co mě čeká?

  • Tři náročné víkendy plné informací.
  • Praktické ukázky řízené degustace a servisu vína.
  • Degustace vín z celého světa - VÍCE NEŽ 200 VZORKŮ.
  • Šest obědů a tři večeře ve formě snoubení pokrmů a nápojů.
  • Návštěva vinice, vinařství.

Jak je vzdělávací program zakončen?

  • Každý posluchač dostane potvrzení o absolvování vzdělávacího programu.
  • Pro obdržení titulu "CERTIFIKOVANÝ SOMMELIER" je nutné úspěšné absolvovat zkoušky, které se konají několikrát ročně. 

Musím si všechny informace zapisovat?

  • Ne, každý posluchač obdrží kompletní, barevně vytištěné materiály.
  • Barevný tisk je sice dražší, ale pro orientaci v mapách jednotlivých regionů je barevnost velmi důležitá.

Pro koho je vzdělávací program určen?

  • Primárně je určen pro sommeliery, ale i vinaře, obchodníky s vínem a milovníky vín, kteří mají chuť se vzdělávat.

Jaká je náročnost vzdělávacího programu?

  • Náročnost je opravdu vysoká. Program výuky je postaven na maximální využití času během šesti dnů a to vyžaduje plné nasazení posluchačů.
  • Každý den začínáme v 9:00 a končíme ve večerních hodinách.

Mohu se účastnit i jako naprostý začátečník?

  • Ano, ale bude to velmi náročné na pozornost a množství informací. Vždy to záleží na vůli posluchače. 

Jak se mám přihlásit?

  • Pomocí naší on-line přihlášky.
  • Do několika dní mi přijde vyrozumění příštím termínu a podmínkách zařazení do vzdělávacího programu.

 

NáhledPřílohaVelikost
2018_certifikat_sommeliera_uvod_podzim.pdf236.12 KB