Seminář na téma „FRANCOUZSKÉ SÝRY A VÍNO“

30.05.2013 10:00
Europe/Prague

Vážení přátelé,

Asociace sommelierů ČR pro Vás připravila další vzdělávací akce.

Seminář na téma „FRANCOUZSKÉ SÝRY A VÍNO“

Francouzské sýry A.O.P. od základu, jejich rozdělení, základní představitelé.

Témata:

  1. Co je to ochranná známka původu a proč existuje
  2. Základní rozdělení a typické představitelé jednotlivých kategorií
  3. Jaké jsou rozdíly mezi sýry tradičními a průmyslově vyráběnými
  4. Důležitost afinace neboli zrání
  5. Tradiční i překvapivé kombinace s víny

Přednášející Filip Rychlý

Degustace:

  1. Brie de Meaux & Camembert de Normandie
  2. Comte & Ossau Iraty
  3. Munster & Livarot
  4. Valencay & Saint Maure de Touraine
  5. Fourme d´Ambert & Roquefort
  6. Reblochon & Morbier

Termín

30. 05 2013

Čas

I. 10:00 – 12:00;         II. 18:00 – 20:00 hodin

Místo konání

HOTEL REGINA, Konojedská 38, 100 00 Praha 10, (10 minut od Metra Skalka)

Na tento seminář je nutná registrace info [at] sommeliers [dot] cz

 

NáhledPřílohaVelikost
2013_05_syry.pdf1.24 MB