O BURGUNDSKÝ HROZEN

02.12.2011 09:00
Europe/Prague
14. ročník soutěže sommeliérů

„O burgundský hrozen“

pod záštitou Asociace sommeliérů ČR

Termín konání:  2. prosince  2011

 Místo konání: Hotel Embassy Karlovy Vary, Finále Hotel Carlsbad Plaza Karlovy Vary

Pořadatel: Merlot d’Or, s. r. o.

Partneři: Travel & Production  s. r. o , Bacchus  Praha a. s.

Program soutěže:

Hotel Embassy

12.00 -  prezentace soutěžících
12.30 – písemný teoretický test zaměřený na vína Francie a světa
13.30  – slepá degustace vín a vůní
15.00  - vyhlášení postupujících do semifinále
15.30 – servis vína /pouze postupující/
 
Hotel Carlsbad Plaza
19.00 – 21.00 finále za účasti veřejnosti
20.00 – řízená degustace vín apelace Gevrey Chambertin 1er Cru  - Domaine Rossignol Trapet za účasti majitelů vinařství
20.00 – 24.00 buffet gastronomique, degustace vín Bourgogne od malých producentů

Odborná porota: 

Martin Pastyřík - prezident ASČR,  Ivo Dvořák – viceprezident pro ČR , Tomáš Odermatt - Bacchus a. s., Libor Nazarčuk – viceprezident pro Moravu, Miroslav Jajcay – Asociace sommeliérů SR
Výsledky soutěže se započítávají do soutěže Asociace sommeliérů  „Sommelier roku 2011“


NáhledPřílohaVelikost
2011_o_burgundsky_hrozen.doc524 KB