Školení NEDOSTATKY, VADY A CHOROBY VÍNA

10.04.2011 00:00
Europe/Prague

Asociace sommelierů ČR

pořádá školení na téma

NEDOSTATKY, VADY A CHOROBY VÍNA

Lektor Doc. Ing. Josef Balík, Ph.D. – vysokoškolský pedagog se specializací na kvasné technologie, řízení jakosti a senzorické hodnocení vín a destilátů, vedoucí Ústavu posklizňové technologie Zahradnické fakulty v Lednici  Mendelovy univerzity v Brně 

 

Program (3 hodiny)

 

I.                   Rozdělení a charakteristiky jednotlivých nedostatků, vad a chorob révových vín, příčiny jejich vzniku a možnosti odstranění.

II.                 Praktické ukázky a ochutnávka vybraných příkladů problémových vín (13-18 vzorků).

III.              Zpětná identifikace vybraných nedostatků, vad a chorob u vzorků vín – individuální senzorické posouzení a vyplnění dotazníku, vyhodnocení (10-12 vzorků vín).

 

Termín:                10.04 2011 (neděle)

Místo konání:    HOTEL REGINA, Konojedská 38, 100 00 Praha 10, (10 minut od Metra Skalka – mapa v příloze).

Cena:                    600 Kč členové Asociace sommelierů ČR, 800 Kč veřejnost

 

Na školení je nutné zaslat přihlášku na info [at] sommeliers [dot] cz (info [at] sommeliers [dot] cz)  a uhradit poplatek na účet Asociace sommelierů ČR - 1939720339/0800. Na základě přihlášky Vám bude zaslán čas konání a potvrzení o rezervaci místa na školení. Omezený počet posluchačů.

NáhledPřílohaVelikost
2011_03_skoleni_vady.pdf1.12 MB