3. ROČNÍK MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V MÍCHÁNÍ TATARÁKU

05.10.2013 12:00
Europe/Prague

Vážení příznivci tataráku a vína,

zveme Vás na již 3. ročník Mistrovství České republiky v míchání tataráku.

Kdy: 5. října 2013 od 12:00 hodin

Kde: Angusfarm Soběsuky u Nepomuka

(autobusová doprava z Plzně a zpět bude opět zajištěna)

A co vás vlastně čeká?

  • míchání (soutěžení) nebo ochutnávání tataráků
  • vybraná vína z vinotéky Merlot d’Or – hlasování pro nejlepší víno v kombinaci s tatarákem
  • bohatý farmářský a masový raut
  • pokus o překonání rekordu o největší namíchaný tatarák
  • výherní tématické soutěže
  • doprovodný program
  • Švejk band
  • hvězdná porota pro finále: pralinkářka Lucie Gleister, gastronaut Pavel Maurer, evropský gurmet-kritik Vladimír Poštulka, bojovnice za pomalé a poctivé jídlo Blanka Turturo, vinařský znalec a publicista Michal Šetka, za pořadatele Zlatko Míčka z Merlot d’Or a Vašek Silovský z Angusfarm.

Cena: 1.800,-- Kč/osoba

Cena pro členy Asociace sommelierů: 1.500,-- Kč/osoba

Vstupenky a rezervace místenek do autobusu:

  • vinotéka Merlot d’Or, Na Roudné 110, 301 00 Plzeň
  • rezervace: daniela [at] merlot [dot] cz nebo 377 533 789

Těšíme na setkání v Soběsukách!

NáhledPřílohaVelikost
angus_tatar_beef_2013.pdf455.27 KB